Letene.com - Портал за летене и новини от авиацията

American Airlines продават места в 13-часов полет за $90

Ако ви се отваря път от Маями до Токио или обратно, трябва да побързате. American Airlines вече предлагат този 13-часов полет само за 90 долара.

Разбира се, не бива да имате особени претенции за конкретни дати или за обслужване от бизнес класа, но пък за 90 долара, какво му плащате?

Както може да се очаква, големият американски авиопревозвач, който дори не е нискотарифна компания, продава тези билети за да запълни капацитета на вече планирани и в голямата си част продадени полети, но такава цена за презокеански полет все пак е прецедент.

Еднопосочно пътуване по този маршрут вече се предлагат за различни дати между септември 2021 и април 2022, като за под $200 може дори да си купите и двупосочен билет, но отново трябва да бъдете гъвкави и да нямате особени претенции към датите, нито към летищата в които ще кацате в Токио – съответно Ханеда или Нарита.

Е, пътниците ще трябва да се задоволят с „неудобствата“ на икономична класа, ще имат право само на един безплатен чекиран ръчен багаж, изборът на място се заплаща допълнително, а и билетите не могат да бъдат връщани (non-refundable), но пък отново – какво му плащаш с $90? 😉

Споделете в ...