Letene.com - Портал за летене и новини от авиациятаУеб сайтове за шампиони

Пилотът и фронтмен на Айрън Мейдън Брус Дикинсън стартира собствена авиокомпанияБрус Дикинсън, известен като фронтмен на групата Айрън Мейдън, но също и като професионален пилот с немалък стаж, съобщи че ще стартира своя собствена авиокомпания.

Освен великолепен музикант, Брус е и професионален пилот с над 7000 летателни часа зад гърба си с авиокомпаниите British World Airlines и Astraeus Airlines.

Наред с работата си като професионален пилот, Брус Дикинсън развива собствен авиационен бизнес, свързан с лизинг на самолети, авиоремонтна дейност и обучение на пилоти.

Новите му планове са да стартира и собствена авиокомпания, която ще се нарича Cardiff Aviation, и която ще предлага предимно чартърни полети.

Брус планира да започне с десетина самолета и за тази цел вече е наел хангар от 12 хиляди квадратни метра в градчето Сент Ейтън, Уелс. Бизнес идеята му е да изкупува от лизинговите компании остарели машини, които да ремонтира и преоборудва, след което да ги ползва за навлизане в изключително доходоносния пазар за чартърни полети.

По информация от The Wall Street Journal

Не пропускайте да следвате страницата ни във Facebook!


Сайт за Вашата сватбаПовече в Новини
Първи официален полет направи южноафриканския лек изтребител AHRLAC
Предоверяване на автопилота за малко не доведе до въздушен сблъсък
Българската авиокомпания BH Air (Balkan Holidays Air) ще започне директни полети от София до Ню Йорк и Чикаго
Затвори